NY TUBE B1 & B2
Pris fra kr. 39.765 - Leasing fra kr. 900 pr. md.
NY BACTERMINATOR SAFE
Pris fra kr. 55.000 - Leasing fra kr. 1.490 pr. md
Legionella i varmtvandssystemer
Se vores film - klik på billedet
 
Legionærsygdom kan ramme os alle, så få
testet dit varmtvandssystem
 
 
 
Hvorfor vælge Leasing?
Vi har pr. 1. juni 2016 indgået samarbejde med Leasing Fyn. Med deres erfaring med leasing og factoring i over 30 år, samt vores indgående kendskab til markedet – kan vi nu tilbyde vores kunder leasing aftaler på både BacTerminator® Safe og TUBE B1 & B2.
 
Fordi vi lytter til vores kunder og deres behov
 
Direkte 43 69 14 00
 
 
Fremtidens tilbagestrømssikring
- et udviklingsarbejde
Det kræver rigtige installationer at beskytte vores rene drikkevand mod, at forurenet vand løber ind i vandsystemet. Nu er en enkel og effektiv løsning på vej.

HOFOR og ROSWATER vil med den nye TUBE B1 & B2 være med til at øge opmærksomheden for sikring af drikkevandet med en simpel og let håndtering. Det vil sende et klart budskab til både installatører og bygningsarbejdere.
 
 
 
_________________________________________________________________________________________________________________________________
 
 
 
 

TUBE B1

 
Unikt design der sikre mod
tilbagestrøm - med kategori 4

Kan kobles direkte på brandhanen
 
________________________________________
 
 
Bacterminator® Safe

BacTerminator® Safe er et simpelt og sikkert system til legionella-kontrol i varmvandssystemer. Uden tilsætning af kemikalier!

BacTerminator® Safe er et on-site system der ved brug af drikkevand, el og NaCl (bordsalt) producerer et yderst effektivt desinfektionsmiddel, der også kendes som ECA (elektrokemisk aktiveret vand).

ECA vand er kendt som et meget effektivt desinfektionsmiddel mod legionella og biofilm. Driftsudgifterne til systemet er meget lave og anlægget kræver kun en minimal driftsovervågning for at fungere optimalt.
 
 
 
 
 
 
 
 

 TUBE B2

 
Unikt design der sikre mod
tilbagestrøm - med kategori 4 

Kobles direkte over brandhanen
 
 ________________________________________
 
 
BactiQuant metoden
 
BactiQuant® er en ny dansk-udviklet metode til påvisning og kvantificering af totalkim i brugsvand. 
 
Metoden er velegnet som professionel redskab til dokumentation for og afgrænsning af mikrobiel kontaminering i bygninger og vandsystemer.
 
Den benyttes af flere af landets største vandforsyningsselskaber, men kan sagtens anvendes på en række forskellige andre vandtyper, såsom varmt brugsvand, procesvand og CIP væsker. 
 
Metoden giver et hurtigt svar indenfor 30-60 min.
 
 
 
 
 
 
 
  

TUBE A1

 
Unikt design der markedsfører vandforsyningen - kategori 5
 
Første alt - i - én vandkiosk
 
________________________________________
 
  
Artikel 95-listen
 
Er din aktivstofleverandør på artikel 95-listen?
Producenter og importører af biocidholdige produkter skal sikre sig, at deres leverandører er opført på ECHAs liste over aktivstofleverandører før 1. september 2015


Biocidholdige produkter må kun være på markedet efter 1. september 2015, hvis leverandøren af aktivstofferne er på ECHA’s liste over aktivstofleverandører. 
 
BacTerminato Safe er med på denne liste - uden tilsætning af kemikalier. 
 
 
 
 
 
ROSWATER - Flow Create Legionella Balance | CVR: 35592253 | Sluphusvej 6 - Herslev, 4000 Roskilde - Danmark | Tlf.: +45 43 69 14 00 | mail@roswater.dk